Michael Kors Tassen

Jones, Joan Allen ... en ga zo maar door - er waren sterren als Michael Kors ontwerpt Jennifer Lopez, Heidi Klum, Catherine Rita gekleed. Onder hen, Joan Allen in 2001 werd genomineerd voor het dragen van een Michael Kors op de prijsuitreiking Oscar voor beste actrice design. Bovendien, Jennifer Garner in 2006 toen de Academy Awards ceremonie als de awards mensen door zijn ontwerpen. In Michael Kors bij Celine als creatief directeur van de periode, had hij voor veel films afspelen kleding te ontwerpen. Gwyneth Paltrow heeft hopeloos verliefd op je in 2002 (bezit) in het dragen van Michael Kors ontwerp, Kate Blanchett ook in de 2001 film Bandits dragen Michael Kors designer kleding. Michael Kors Michael Kousi Xi reclame geeft vaak een goede reis slijtage lichte kleding klanten. Supermodel Carmen Kass heeft overgenomen Michael Kors advertentie. Welkom bij 2014 Nederland Michael Kors Tassen Outlet Shop! Wij verkopen alle soorten van Michael Kors Tassen Outlet! Inbegrip van de Michael Kors Handtassen, Michael Kors Tassen Sale en Hermes Birkin. Onze producten komen uit de beste fabrieken. Werkte prima. Perfecte kwaliteit. Goedkope prijs. Nationale snelle levering. Welkom om online te bestellen!

Hermes Tassen

Herm¨¨s (Herm¨¨s) is een wereldberoemde luxe merk werd in 1837 opgericht door de Thierry Herm¨¨s in Parijs, Frankrijk, vroeg begon te hoog te paard te vervaardigen, tot nu toe, 170 jaar geschiedenis. Hermes is een trouw aan traditionele ambachten, het voortdurende streven naar innovatie en internationale bedrijven, vanaf 2014 heeft tassen, sjaals, stropdassen, mannen, vrouwen, en zeventien levende kunst klas producten. Hermes hoofdkantoor in Parijs, Frankrijk, vestigingen over de hele wereld, geopend in 1996 in Beijing China's eerste Hermes winkel, "Hermes" Greater China verenigde Chinese vertaling. Hermes is zich te houden aan de buitengewone kwaliteit, extreem schitterende ontwerp, het maken van het traditionele model is uiterst elegant. Zijn rijtuig harnas workshops voor de productie van fijn accessoires , in de stad van Parijs was de mooiste wagen, je kunt zien Aimashima een spoor . Hermes Carpenter mensen zoals kunstenaars gesneden op elk product , verliet vele meesterwerken , de wereldhandel in 1867 zal zijn, zal Hermes met prachtige technologie, heeft een ere- award gewonnen .

Michael Kors Tassen Sale

Michael Kors (Michael Kors) beroemde Amerikaanse mode-ontwerper, heeft een naam in zijn eigen kledingmerk. Hij is een minimalistisch design stijl eenvoudig en duidelijk, zoals het gebruik van geavanceerde stoffen genaaide kleding, kasjmier breien stijl is zijn forte. Hij is ook gespecialiseerd in het ontwerpen van luxe sportkleding, was een visionair is niet los van de werkelijkheid, houd van Parijs, New York, op basis van zijn sui generis ontwerp, heeft de aandacht van de wereld gewonnen. Naast aandacht voor andere dan zijn eigen merk, is nu won de Emmy-genomineerde reality show Project Runway reguliere zitting beoordelingen. Daarnaast is ook voor het modeblad Harper's Bazaar Magazine schrijver. Michael wordt weerspiegeld in hun eigen merk van de Amerikaanse casual stijl. Dus hij en zijn eigen merk voor tussen Celine relatie is hoe het te behandelen? "Ze zal heel anders zijn, ik was een typisch Amerikaanse stijl, maar Celine edel en mooi, vertegenwoordigend internationale, zoals de populaire zijde, chiffon, leer, deze prachtige stoffen duur. Combineren van onze twee persoonlijkheden, met luxe in romantisch, ik deed Celine kleren, als gevolg van de realiteit van het leven van vrouwen, kan erg kinderachtig ook meer volwassen. "

Hermes Birkin

Nederland Michael Kors Tassen en Hermes Birkin Online Shop! Hermes ( Hermes ) van 1837 tot zijn eerste 170 jaar of zo paarden in een winkel in Parijs , omdat , het is prachtig handgemaakt en aristocratische stijl kledingmerk gebaseerd op de klassieke piek openen. Het is een luxe , conservatief, onderscheiden , van het geheel om de details van het hele merk, in de winkels zijn gevuld met rijke paard cultuur zo sterk en het centrum . Heeft 170 jaar geschiedenis Hermes , van generatie op generatie , met zijn superieure technologie en een gestage stroom van de verbeelding , om de meest hedendaagse artistieke charme van de Franse luxe merk . Ontdek deze historische Franse bedrijf, kunt u vele interessante verhalen te vinden : de productie van sjaals en stropdassen en zelfs de beroemde Hermes zadel en tuig productie wordt gestart . 19e eeuw, in Parijs, Frankrijk , de meeste van de bewoners zijn het houden van paarden . In 1837 , Thierry Hermes ( Thierry Hermes ) in de drukke straten van Basse - du - Rempart Madeleine regio opende haar eerste franchise winkel harnas .